logo alb

Stilizare sprancene

Descoperă Magia Sprâncenelor cu Stilizarea și Vopsirea Henna Spa Efect Powder!

Sonia Oprea

Tratament de stilizare și vopsire a sprâncenelor

Iți oferim un tratament de stilizare și vopsire a sprâncenelor cu Henna Spa Efect Powder, care îți va transforma complet aspectul și îți va evidenția frumusețea naturală. Cu Henna Spa, vei beneficia de o vopsea naturală și de calitate, ce durează mai mult timp, oferindu-ți sprâncene perfect conturate și definite
Despre ...

Stilizarea și Vopsirea Henna Spa Efect Powder

Stilizarea și vopsirea sprâncenelor cu Henna Spa Efect Powder este o tehnică inovatoare ce combină arta esteticianului cu beneficiile vopselei naturale henna. Fiecare arcuță a sprâncenelor tale va fi conturată cu migală, pentru a îți oferi un aspect impecabil și încântător.

Cât dureaza Henna Spa?

Durata pigmentului pe firul de păr este de aproximativ 20 până la 30 de zile, ceea ce înseamnă că vei avea sprâncene perfecte și bine definite pentru o lungă perioadă de timp.

Durata pigmentului pe piele variază în funcție de tipul de piele și îngrijirea post/procedura:

Piele grasă: între 4 și 7 zile.

Piele mixtă: între 7 și 10 zile.

Piele uscată: între 10 și 15 zile.

Beneficiile

Henna Spa Efect Powder:

Henna Spa Efect Powder oferă o culoare naturală și autentică, care se potrivește perfect cu culoarea ta naturală a sprâncenelor și cu nuanța pielii.

Cu ajutorul tehnicilor de stilizare profesională, sprâncenele tale vor fi conturate și definite cu precizie, evidențiindu-ți frumusețea și personalitatea.

Datorită calității superioare a vopselei henna, vei bucura de rezultate durabile și de o frumusețe perfectă pentru o perioadă mai îndelungată.

Programare:

Ești gata să descoperi magia sprâncenelor tale? Programează acum tratamentul de Stilizare și Vopsire Henna Spa Efect Powder. Pentru programare, te rugăm să ne contactezi la telefon 0752 519 180 sau să folosești formularul nostru online de programare.

Transformă-ți sprâncenele într-o capodoperă estetică cu Henna Spa Efect Powder și bucură-te de o frumusețe autentică și seducătoare în fiecare zi!

Verified by ExactMetrics