logo alb

Secretele tinereții: îngrijirea pielii după vârsta de 35 ani, ULTRA V

Selectarea produselor pentru pielea matură, împotriva ridurilor și a altor schimbări legate de vârstă ar trebui să se bazeze pe cunoștințele moderne despre procesele care au loc la nivelul epidermei.

Dermatologii afirmă că de-a lungul anilor derma devine mai uscată, stratul său protector devine mai subțire – Iar producția naturală de colagen și elastină încetinește.

Drept urmare,  în fiecare an corpul uman pierde 1% din colagen.

Rezultatul (cel mai adesea la vârsta de 35-40 de ani) este o lăsare treptată a pielii feței și a gâtului, Iar stresul și ritmul modern de viață exacerbează problema. În asemenea cazuri, specialiștii recomandă procedurile de recolagenizare, biostimulatoare de colagen.

Pe masura ce anii trec, pielea  sufera o serie de modificari biochimice. In primul rand, celulele epidermei nu se mai elimina la fel de usor.

Fibrele de sustinere de colagen si elastina se degradeaza. Deteriorarea fibrelor de colagen si elastina alaturi de forta gravitationala care trage pielea in jos determina unele din semnele clasice ale imbatranirii pielii:

 • liniile fine in jurul ochilor
 • liniile de expresie adancite la colturile gurii si peste frunte si pielea lasata.

Pierderea de masa osoasa la nivelul craniului pe masura inaintarii in varsta, afecteaza de asemenea aspectul tau. La multi oameni apar faldurile nasolabiale, acele linii intre narine si colturile gurii, ca rezultat al schimbarilor produse in oasele faciale, si nu la nivelul pielii ca atare. Acelasi lucru este valabil si pentru ridurile de marioneta, care se intind de la colturile gurii pana la barbie.

De asemenea, apar si alte modificari la nivelul pielii. Odata cu inaintarea in varsta, pielea nu mai este la fel de hidratata ca inainte. Estetica faciala non invaziva a avansat foarte mult,in saloanele de cosmetica pot fi efectuate procedurii care incetinesc imbatranirea si redau vitalitatea si sanatatea tenului fara a ajunge la operatii estetice invazive.

Astazi vreau sa iti prezint primul tratament de pe piata non invaziv ULTRA V care are capacitatea de a regenera colagenul natural al pielii. Ingredientul principal Policaprolactona este biodegradabila si bioresorbabila, hidrolizata natural de corp in CO2 si H2O, folosita in medicina de peste 40 de ani pentru rejuvenarea pielii.

Procedura este relativ simpla si fara durere, la nivelul fetei in 7 puncte cheie, este introdusa o cantitate exacta de produs pentru a stimula producerea de nou colagen. Primele rezultate incep sa apara intre 3 si 14 zile, se recomandă 3 ședințe la intervale de 4 săptămâni.

Beneficii Ultra V:

 • Se distribuie în mod natural pe întreaga față
 • Reîntinerește pielea
 • Creează sinteza colagenului

Cât timp durează rezultatul Ultra V?

Este nevoie de 6-12 luni până când PCL este degradat în organism.

Durata depinde de:

 • stilul de viață
 • de vârsta
 • de tipul de piele al individului

 

Rezultatele pot dura pana la 36 de luni.

Aceste caracteristici fac din Ultra V un produs anti-îmbătrânire fundamental:

 • Răspândire: ULTRA Vse răspândește în mod natural și regenerează colagenul pe întreaga față.
 • Durabilitate: ULTRA V oferă rezultate durabile, prevenind îmbătrânirea pielii prin întinerirea profundă a pielii.
 • Îmbunătățire naturală: ULTRA V restabilește rata de sinteză a colagenului care a scăzut din cauza îmbătrânirii pielii și întinerește pielea.

 

Te astept la Divine Salon sa incerci cea mai noua procedura de reintinerire naturala!

 

Facebook
Twitter
Email
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter

Abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, știri, informații sau promoții.

Ultimele noutati

Verified by ExactMetrics