logo alb

Laminare sprancene

Transformă-ți look-ul cu o laminare profesională a sprâncenelor!

Sonia Oprea

Cum obtinem aspectul de sprancene dese si naturale?

Sprâncenele sunt rama feței, evidențiind trăsăturile. În ultimii ani, ele au revenit în tendință, adoptând forme naturale și groase. Stilizarea lor e acum esențială în machiajul zilnic. Soluția pentru sprâncene dense, cu aspect proaspăt, este laminarea. Descoperă beneficiile, riscurile și întreținerea acestei proceduri.
Ce este ...

Laminarea sprancenelor?

Laminarea sprâncenelor reprezintă un procedeu de texturare a firelor de sprânceană. Prin aplicarea unei soluții chimice delicate, foliculii de păr devin flexibili, permițând tehnicianului să le reorienteze într-o formă plină, bine definită, cu un aspect de ‘periat perfect’.

 
Beneficiile

Laminarii sprancenelor:

Principalul beneficiu al sprâncenelor laminate este îmbunătățirea aspectului lor. Atunci când este realizată corect, laminarea conferă sprâncenelor o formă estetică mai plăcută, oferindu-le un aspect mai plin și ridicat.

În timpul laminării, se poate realiza și o mică remodelare a sprâncenelor. Tehnicianul poate ajusta arcul sau poziția cozii pentru a obține forma dorită de către client.

Pe lângă aspectul îmbunătățit, laminarea facilitează gestionarea sprâncenelor. Forma obținută prin laminare se menține timp de 6-8 săptămâni, ceea ce reduce necesitatea intervențiilor zilnice de întreținere.

Laminarea se diferențiază de alte tratamente pentru sprâncene, precum microblading-ul, prin faptul că este non-invazivă și temporară. Acest aspect îl face o alegere excelentă pentru cei care doresc o îmbunătățire temporară a aspectului fără să recurgă la proceduri permanente sau invazive.

Programare:

Bucură-te de buze hidratate și frumoase cu ajutorul tratamentului Shine Glow.  Nu ezita să ne contactezi pentru a programa o ședință de Shine Glow la telefon 0752 519 180 sau să folosești formularul nostru online de programare.

Transformă-ți zâmbetul și bucură-te de strălucirea buzelor cu Tratamentul Shine Glow! Apelează acum pentru programare și pregătește-te să te îndrăgostești de noul tău aspect!

Verified by ExactMetrics