logo alb

Glass Skin

Descoperă Secretul Pielii Strălucitoare cu Tratamentul Glass Skin!

Sonia Oprea

Secretul coreean

Iți prezentăm secretul coreean pentru o piele perfectă: Glass Skin! Cu ajutorul tratamentelor noastre, vei obține un ten strălucitor, cu un aspect sănătos și luminos, care va face orice filtru de pe rețelele sociale să pară inutil
Despre ...

Tratamentul Glass Skin:

Glass Skin este un concept coreean de frumusețe care reprezintă dorința de a avea o piele translucidă, catifelată și radiantă. Acest tratament îmbină liftingul facial cu crearea unei texturi de piele uniforme și luminoase, pentru a obține acel efect de „sticlă” sau „cristal” pe care multe persoane îl doresc.

Produse Coreene Jeuderm

Formula Secretă a Glass Skin:

Folosim produse coreene de înaltă calitate de la Jeuderm, special concepute pentru a oferi pielii tale hidratare profundă, hrănire și revitalizare. Cu ingrediente de top, tratamentul nostru Glass Skin îți va îmbunătăți textura pielii și va stimula strălucirea naturală.

Beneficiile

Tratamentului Glass Skin:

Vei obține o piele strălucitoare, cu un aspect sănătos și plin de vitalitate.

Tratamentul va contribui la creșterea fermității pielii și va ajuta la estomparea liniilor fine și ridurilor.

Imperfecțiunile, porii dilatați și micile cicatrici vor fi atenuate, lăsând în urmă o piele catifelată și uniformă.

După tratamentul Glass Skin, vei arăta atât de bine, încât nu vei mai avea nevoie de niciun filtru pe fotografiile tale

Programare:

Ești gata să obții o piele perfectă ca de sticlă? Programează acum tratamentul Glass Skin. Pentru programare, te rugăm să ne contactezi la  telefon 0752 519 180 sau să folosești formularul nostru online de programare.

Descoperă secretul coreean al frumuseții și bucură-te de o piele strălucitoare și impecabilă cu Tratamentul Glass Skin! Echipa noastră de specialiști te așteaptă cu servicii de înfrumusețare de cea mai înaltă calitate pentru a te ajuta să te simți incredibil în propria ta piele!

Verified by ExactMetrics