logo alb

Despre mine

Descoperă lumea frumuseții

Cine sunt...

Sonia Oprea - Povestea mea în Universul Cosmeticii

Bună ziua tuturor!

Sunt încântată să vă prezint o mică fereastră în lumea mea fascinantă a cosmeticii și frumuseții. Numele meu este Sonia Oprea și, în calitate de specialist în domeniul cosmetic, am avut parte de o călătorie minunată de cunoaștere și descoperire de sine.

Pasiunea mea

Cu pasiunea mea pentru științele vieții, am ales cu mândrie să urmez programul de biologie la Usamvbt din Timișoara, România. De-a lungul experienței mele academice, am realizat că frumusețea și sănătatea sunt strâns legate, ceea ce m-a încurajat să explorez fascinanta lume a cosmeticii.

Călătoria mea

Călătoria mea a continuat în Spania, unde am studiat și obținut diploma de la prestigioasa școală de cosmetica. Acum, cu cinci ani de experiență în spate, pot spune că a fost cea mai inspirată decizie pe care am luat-o vreodată. De la primele mele cursuri la academie, am înțeles că doresc să mă specializez în tehnici avansate și neinvazive de îngrijire facială.

NIA Cosmetics
Hyaluronpen

Una dintre aceste tehnici minunate este hyaluronpen, o metodă inovatoare de tratament facial non-invaziv. Mă bucur că am avut ocazia să învăț și să practic această tehnică, oferind clienților mei rezultate incredibile și naturale. Fiecare zi petrecută în această industrie m-a ajutat să înțeleg mai bine nevoile și dorințele fiecărei persoane care intră în studioul meu.

Pe parcursul acestei călătorii, am avut privilegiul de a deveni și trainer la prestigioasa Jeuderm Academy, o academie prezentă în 11 țări. Acest rol m-a motivat să fiu mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe din industrie și, de asemenea, să împărtășesc din experiența mea valoroasă cu alți aspiranți în acest domeniu.

Sonia Oprea

Pentru mine, cosmetica este mult mai mult decât o simplă profesie – este o modalitate de a inspira oamenii să se simtă încrezători și să-și manifeste frumusețea interioară. Fiecare client cu care am avut plăcerea să interacționez a devenit o parte prețioasă din povestea mea și sunt profund recunoscătoare pentru încrederea pe care mi-au acordat-o.

Îmi place să creez un mediu relaxant și plăcut în studioul meu, unde fiecare persoană se poate simți specială și îngrijită. În permanență învățând și dezvoltându-mă, îmi doresc să ofer servicii de înaltă calitate, bazate pe cele mai bune practici și cele mai recente cercetări din domeniu.

Vă invit să descoperiți alături de mine bucuria unei îngrijiri faciale minunate și să vă simțiți bine în propria piele. Împreună, putem înfăptui adevărate transformări și să evidențiem frumusețea unică pe care o purtați în voi.

Verified by ExactMetrics